Blue Shadows Gaming

Oyun Burada Başlıyor ! Oyun Haberleri , incelemeleri , güncel ve popüler oyun demoları , videoları bu adreste

Arkadaşlar birkaç gündür paylaşım yapmıyoruz , bu yüzden özür dileriz ama ülkenin durumu mağlum...

Herkes elinden geldiğince bir şeyler yapıyor biz de bunu yapabiliyoruz.

Umarız olaylar ileri boyutlara ulaşmadan sona erer.

Demo oyun paylaşacağız demiştik ama maalesef olmadı. Artık 2 oyun birden gelir.

Bu günleri telafi ettirmek için çok daha iyi paylaşımlarla geleceğiz !


Blogu takip eden , etmeyen herkese teşekkürler.


Kickstarter'da yerini alan ARAIG adlı proje hayata geçtiği zaman oyun oynama alışkanlıklarımızı baştan sona değiştirecek gibi görünüyor. Detaylar haberimizde.


Oyunlarda game-pad yani oyun kolu kullanan oyuncular, futbol oyunlarında direkten dönen toplarda, yarış oyunlarında kaza yaptıkları zaman ya da askeri bir oyunda vurulduklarında ellerindeki oyun kolununtitreşim vermesi ile oyunun içine biraz daha girerler ve hiç şüphesiz bu oyuncuların aldığı zevki daha da arttıran en önemli etkenlerden biri.
KickStarter'da yer alan ARAIG adlı proje ise bu titreşimi sadeceellerinizde değil, vücudumuzda da hissetmemize olanak sağlamayahazırlanıyor.
   
"As Real As It Gets" yani "Alabildiğince Gerçek" olarak çevirebileceğimiz sloganın baş harflerinden adını alan ARAIG çelik yeleğe benzer görünümesahip bir aksesuar. Üzerinde yer alan hoparlörler ve titreşim motorlarısayesinde oyuncuları biraz daha oyunun içine çekmeye hazırlanıyor. 
İsterseniz sözü daha fazla uzatmayalım ve sizleri ARAIG'in tanıtım videosu ile baş başa bırakalım.


Hedeflenen 900.000 Dolar'lık bağışın 26 gün içinde toplanması durumunda üretilen ilk ARAIG ürünleri 2014 yılının Aralık ayında kullanıcılara teslim edilecek. Bakalım bu süre zarfında ürün yeterli miktarı toplayabilecek mi ve 1.5 yıllık süreçte ne gibi değişimler yaşanacak ? Ürünün KickStarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.


Yaz aylarının sonuna doğru PCPS3 ve Xbox 360 platformları için çıkması beklenen Pro Evolution Soccer (PES) 14 için yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
Konami'nin ilk defa PES 14'te kullanacağı FOX Engine oyun motoru, yayınlanan bu ekran görüntüleri ile ne kadar iddialı olduğunu bizlere göstermiş oldu.
Son yıllarda satış rakamlarında en büyük rakibi olan FIFA'nın gerisinde kalan PES, daha gerçekçi oyuncu ve top kontrolü sunan FOX Engine oyun motoru ile bu yıl muhteşem bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.
Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan PES 14'ün yeni ekran görüntüleri ilesizleri baş başa bırakalım.



Ekran görüntülerinden anladığımız kadarıyla Konami bu yılın ŞampiyonlarLigi şampiyonu Bayern Münih takımına daha fazla ağırlık verecek gibi görünüyorPES'in kapak görselinde son yıllarda Cristiano Ronaldoyer alırken, PES 14'ün kapağını muhtemelen Bayern Münih'li oyuncular süsleyecek.