Blue Shadows Gaming

Oyun Burada Başlıyor ! Oyun Haberleri , incelemeleri , güncel ve popüler oyun demoları , videoları bu adreste

Yeni Xbox Bu Akşam Tanıtılacak!

Microsoft'un büyük ihtimalle Xbox 720 olarak adlandıracağı fakat başka bir isimle de karşımıza çıkabilme ihtimali olan yeni oyun konsolu, bu akşam tanıtılacak.

21/05/2013 12:15
Türkiye saati ile 19:00'da başlayacak etkinlikle Microsoft, yeni oyun konsolunu resmen tanıtacak. Etkinliği 19:00'da başlatacak olanMicrosoftXbox tanıtımına ise saat 20:00 sularında başlayacak.
Paylaşılan görsellere göre yeni nesil FIFA oyunuyla tanıtılacak olan yeni Xbox, bakalım özellikle bizlere nasıl bir geçiş hissi uyandıracak. Özellikleeski nesil konsollardan günümüz konsollarına geçiş yaptığımız dönemlerde hem PES hem de FIFA başta olmak üzere oyunlarda ciddi değişiklikler görülüyordu. Artık mevcut konsollardaki yapıyı tamamen değiştirmeyen oyun yapımcıları, yeni konsollarla beraber yeni nesil oyun mimarilerini de görücüye çıkaracak.
Xbox 720 olarak çıkması beklenen fakat daha sonra Xbox Fusion ile XboxInfinity isimlerinden bir tanesini alma ihtimalinin yüksek olduğu ortaya çıkan yeni nesil konsolun adı ve özellikleri merakla bekleniyor.
Xbox kullanıcılarının konsollarından takip edebilecekleri etkinliği, biz de okurlarımıza bu akşam aktaracağız. Bizi takip etmeyi unutmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder